Google
Home / Luchtfotografie / Eerste vlucht met de “nieuwe” Phantom 2 Vision plus

Eerste vlucht met de “nieuwe” Phantom 2 Vision plus

DJI aredevil Phantom 2 Vision Plus nieuw medio juni 2014. Gevlogen bij de Ruïne van Brederode te Santpoort-Zuid. Met de Ruïne van Brederode worden de resten aangeduid van Kasteel Brederode bij Santpoort-Zuid. Het kasteel is in de tweede helft van de 13de eeuw gesticht door Willem I van Brederode (1215?–1285). Deze stamt af van de heren van Teylingen, die verwant waren aan de graven van Holland. Het kasteel vormde onderdeel van de hoge heerlijkheid Brederode, waarmee de heren van Brederode in de 13e eeuw door de graaf van Holland waren beleend.

Leuk detail zie hoe onderlangs ook een Phantom 2 maar dan met GoPro vliegt. Deze maakt opname van de Ruïne van dicht bij, die film zal ook via deze website te vinden zijn. Ook zie je hoe deze Phantom een “nood”landing maakt nadat de accu leeg is gevlogen.
Rond de 1 minuut zie je links onder de Phantom 2 met GoPro voorbij vliegen. Na 3 en een halve minuut maakt deze een automatische “nood”landing zichtbaar links boven vanaf het laagste gebouw van de Reuïne naar het weiland tussen de koeien.

Over Fred Kroone

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*